Maximale impact door effectief geven


Maximaal bijdragen aan een betere wereld

 

Effective Giving is een community van vermogensfondsen en filantropen. Samen leren we hoe we onze unieke middelen op de meest effectieve manier in kunnen te zetten, om zo maximaal bij te dragen aan een betere wereld.

Je hebt, als vermogensfonds of filantroop (grote gever), als doel om de wereld zo veel mogelijk te verbeteren met de beperkte middelen die je hebt. Maar dat is op z’n zachtst gezegd best lastig. Effective Giving is opgericht omdat onze community ervan overtuigd is dat wij veel meer kunnen doen om maximaal bij te dragen aan een betere wereld.

Lees meer >>

 

Samen Leren

Hoe geef je effectief? De kennis van effectiviteit is nog zeer beperkt en wij hebben zeker niet alle antwoorden. Daarom is continu samen leren de kern van onze community. In het Kenniscentrum vind je de meest recente boeken, artikelen, video’s en organisaties waarmee je jouw kennis kunt verdiepen. We delen alles kosteloos, zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Naar het Kenniscentrum >>

 

Doe je mee?

Potentiële community members kunnen, meedoen aan de Effective Giving Mini Masters. Daarnaast spreken Kellie en Robert regelmatig over effectief geven op conferenties en events. Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je updates wil ontvangen over onze activiteiten en de meest actuele kennis op het gebied van effectief geven.

Doe mee >>