Effective Giving Masterclass

/Effective Giving Masterclass
Effective Giving Masterclass 2018-06-21T12:08:27+00:00

 

De Effective Giving Masterclass is een goede manier om kennis te maken met de essentie van effectief geven en de ‘Effective Approach.

Samen brengen we een halve dag op ‘de hei’ door, in een kleine groep filantropen en decision makers van vermogensfondsen. We gaan samen oefenen met het Effective Giving gedachtengoed.

 

Wat kun je verwachten?

Een persoonlijk programma dat de hersens doet kraken. We bespreken moreel uitdagende dilemma’s met elkaar om zo elkaar en onszelf, en hoe we denken, beter te leren kennen. In de opdrachten en discussies gebruiken we onze compassie, onze persoonlijke ervaringen, onze rationaliteit en ons verlangen maximaal bij te dragen aan een betere wereld. Het gedachtegoed van Effective Giving geeft je vervolgens handvatten waarmee je consistenter en meer evidence-driven je missies kunt realiseren.

 

Waar ga je mee naar huis?

Een basisbegrip van de Effective Giving manier van denken. Ook krijg je beter zicht op hoe je zelf momenteel denkt en wat je nuttige aspecten vindt van het Effective Giving gedachtengoed. Effectiever zijn wordt voor een groot deel bepaald door je keuzes te baseren op meer, en betere, data. Je krijgt een goed idee van wat ‘goede’ data zijn en waar je die informatie kan vinden.

 

Praktische informatie

Duur: normaal 9:00-13:00 (+ lunch 13:00-14:00)

 

Heb je interesse in dit programma, neem dan contact met ons op: