Effective Giving Agenda


Wil je dieper kennismaken met het gedachtegoed en de community? Meld je dan aan voor een Effective Giving Masterclass of, op uitnodiging, voor de Mini Masters. Oprichters Kellie en Robert zijn ook regelmatig te horen als spreker op (internationale) congressen en bijeenkomsten.

Deze evenementen hebben we hieronder voor je op een rij gezet.

 


 

Effective Giving Masterclass

11 januari 2018

Wil je kennismaken met de essentie van effectief geven en onze community? Kom dan naar onze Masterclass. In een kleine groep filantropen en decision-makers van vermogensfondsen gaan we oefenen met het Effective Giving gedachtengoed. Lees meer >>.

 

Effective Giving Mini Masters 2018

5 april 2018

In de ‘Effective Giving Mini Masters’ gaat een groep van 12 bijzondere vermogensfondsen en filantropen samen op een intensieve reis, om met elkaar te leren hoe we ieder onze unieke middelen zo effectief mogelijk in kunnen zetten. Lees meer >>.

 


Waar we de afgelopen tijd gesproken hebben:

 

Toniic Meeting

18 oktober 2017

De Toniic Meeting is een internationaal evenement over impact investing. Tijdens deze ochtend was Kellie als keynote-spreker aanwezig om te vertellen over hoe je door filantropie en impact investing te combineren maximale impact kunt bereiken. Lees meer >>.

 


 

Lang Philanthropy Day – V Edition (Milaan, Italië)

24 oktober 2017

De Lang Philantropy Day is een jaarlijks internationaal evenement over effectieve en meetbare filantropie dat in Italië plaatsvindt. Tijdens deze vijfde editie was Robert als spreker aanwezig om te vertellen over Jazi Foundation en Effective Giving. Lees meer >>.

 


 

ABN AMRO Filantropie Event 2017

14 november 2017

Ook dit jaar hebben we een workshop gegeven tijdens de ABN Filantropiedag. We hebben elkaar net als vorige jaren natuurlijk flink aan de tand gevoeld: waar baseren we onze filantropische keuzes op? Kunnen we meer impact realiseren als we ons meer richten op het behalen van maximale effectiviteit met onze unieke middelen?

 


 

FIN-Najaarsbijeenkomst 2017

23 november 2017

Tijdens de najaarsbijeenkomst van de FIN, de belangenvereniging van vermogensfondsen in Nederland, gaven Kellie en Robert een workshop effectief geven, getiteld ‘NIET impact meten, WEL impact weten’.