Effective Giving Agenda


Wil je dieper kennismaken met het gedachtegoed en de community? Laat dan weten dat je interesse hebt in deelname aan de Mini Masters. Oprichters Kellie en Robert zijn ook regelmatig te horen als spreker op (internationale) congressen en bijeenkomsten.

Deze evenementen hebben we hieronder voor je op een rij gezet.

 


 

Effective Giving Mini Masters – Level 1

17-18 May 2018

In de ‘Effective Giving Mini Masters – Level 1’ gaat een groep van 12 bijzondere vermogensfondsen en filantropen twee dagen met elkaar de hei op, om te leren hoe we ieder onze unieke middelen zo effectief mogelijk in kunnen zetten. Lees meer >>.

 


 

College Nieuwe Economie

24 januari 2018

Eind januari geeft Kellie een college aan de Universiteit van Nederland waarin ze ingaat op de vraag hoe je met je spaargeld de wereld vernietigt. Het college is uitverkocht en dus niet meer bij te wonen, maar zodra het online staat komt op deze pagina de link te staan. Lees meer >>.

 


 

College Zwarte zwanen | Kritische blik op goede doelen

21 februari 2018

Op uitnodiging van de Studium Generale van de Universiteit Utrecht geeft Kellie eind februari een gratis toegankelijk college in Utrecht. Met haar kritische blik pleit ze voor een nuchtere blik op de positieve impact van goede doelen. Lees meer >>.

 


Waar we de afgelopen tijd gesproken hebben:

 

FIN-Najaarsbijeenkomst 2017

23 november 2017

Tijdens de najaarsbijeenkomst van de FIN, de belangenvereniging van vermogensfondsen in Nederland, gaven Kellie en Robert een workshop effectief geven, getiteld ‘NIET impact meten, WEL impact weten’.

 


 

ABN AMRO Filantropie Event 2017

14 november 2017

Ook dit jaar hebben we een workshop gegeven tijdens de ABN Filantropiedag. We hebben elkaar net als vorige jaren natuurlijk flink aan de tand gevoeld: waar baseren we onze filantropische keuzes op? Kunnen we meer impact realiseren als we ons meer richten op het behalen van maximale effectiviteit met onze unieke middelen?

 


 

Lang Philanthropy Day – V Edition (Milaan, Italië)

24 oktober 2017

De Lang Philantropy Day is een jaarlijks internationaal evenement over effectieve en meetbare filantropie dat in Italië plaatsvindt. Tijdens deze vijfde editie was Robert als spreker aanwezig om te vertellen over Jazi Foundation en Effective Giving. Lees meer >>.

 


 

Toniic Meeting

18 oktober 2017

De Toniic Meeting is een internationaal evenement over impact investing. Tijdens deze ochtend was Kellie als keynote-spreker aanwezig om te vertellen over hoe je door filantropie en impact investing te combineren maximale impact kunt bereiken. Lees meer >>.